Album

Un album cu imagini din India și Nepal, însoțite de texte. Le poți arăta și la prieteni, nu mă supăr.

 

 

5 Comentarii

 1. Maria Mitea
  Posted 28/12/2014 at 5:01 PM | #

  Aseara am terminat de citit prima carte Namaste. Am primit-o cadou de la o prietena care a vizitat Romania.
  Ma pregatesc si eu pentru o calatorie in India de 3 luni la Yoga Institute in Mumbai. Vreau sa imi eau un TTC certificat de predat Yoga. Ea s-a gindit ca poate cartea ma ajutacu ceva.
  Sunt inca sub impresia cartii. Demult nu am mai citit o carte cu sufletul la gura si sa stau toata noaptea sa citesc ca la 16 ani.Pe OSHO l-am descoperit si studiat de prin 2001, ciind am venit in Canada. Filosofia lui m-a ajutat sa ma desprind de mentalitatea ” tribala” cu care am crescut si care nu mai era indeajuns la acea etapa al vetii. M-a ajutata sa vad lumea si pe mine insami ca o persoana universala ( care tre sa se adapteze la un macrocosmos). M-a ajutata sa ma adaptez practic si sa accept o veata noua, de fapt pe care eu am ales-o constient, dar pentru care nu eram pregatita.
  Citind cartea am simtit in adincul meu ca suntem camarazi de cautari si cresteri spirituale. Poate de acea ca suntem nascuti in acelas an. Traim virsta intrebarilor.
  Sora me sta la rind sa citeasca cartea. Ea m-a vizitat acum de craciun , deci se intoarce in Toronto cu Namaste in buzunar.
  Aceasta carte a trezit ceva in mine, ceva care de 13 ani vroiam sa astup , sa schimb. M-a conectat cu mine cea care am venit in Canada. Sentimentul e placut de regasire. Constat ca nu eram chear asa saracul cu duhul.
  O sa caut sa cumpar a doua carte , abea asteptsa o citesc. Continua sa scrii Sega,talentul tau de a pune pe hirtie cuvintele si simtamintele este de necontestat.
  Namaste,
  Maria,

 2. UnOarecare
  Posted 07/07/2013 at 10:12 PM | #

  🙂 Contau, pot convinge vizitatorul sa-si doreasca cartea… Multumesc oricum si succes in continuare.

  • Posted 07/07/2013 at 10:42 PM | #

   ai dreptate si-ti multumesc. am rezolvat-o. acum exista un link de download (sub fiecare imagine, in stanga).

 3. UnOarecare
  Posted 07/07/2013 at 4:20 AM | #

  Scrisul de sub fotografii e prea mic, practic indescifrabil.

  • Posted 07/07/2013 at 2:35 PM | #

   da, din pacate nu stiu sa dezactivez lighboxul acela; asa se deschid pozele. dar nu conteaza foarte tare. sub imagini sunt pasaje din carte, nu altceva.

Comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii:

*
*