Aventuri în Nepal… cum scrie la carte

Aventuri in Nepal

Dacă ți-a plăcut cartea, sigur o să-ți placă și asta…

Te invit într-un periplu fascinant, care urmează îndeaproape traseul descris în Namaste. Un roman de aventuri spirituale în NepalCurajul de a renunța la două săptămâni din viața ta obișnuită ca să te aventurezi în fabuloasa țărișoară de la poalele Munților Himalaya îți va fi răsplătit din plin.

Click aici: http://aventuri-in-nepal.com

2 Comentarii

 1. Adina Badoiu
  Posted 27/09/2015 at 4:09 PM | #

  Namaste!
  Am inceput sa-ti citesc cartea ieri. Desi nu am ajuns prea departe, déjà m-ai convins si vreau sa iau parte la aventura.
  Îmi doresc de mult sa ajung in India si Nepal.
  Spune-mi te rog cum se procedează…o sa fie un grup de oameni si tu o sa fii ghidul nostru? Chiar mergem in necunoscut fără mare lucru programat/rezervat dinainte? Ce buget ne rezervam pt excursia asta? Si cel mai important si ce ma sperie cel mai tare, ce vaccinuri/pastile luam înainte ?
  Mersi si de abia aștept:)

  • Posted 08/10/2015 at 5:37 PM | #

   namaste, adina!

   in primul rand arunca un ochi aici: http://www.aventuri-in-nepal.com

   intr-adevar, la primavara in 2016 (ca de altfel in toate editiile precedente), o sa calauzesc personal un grup (de minimum 6 aventurieri) pe urmele cartii mele.

   descarca te rog brosura de la pagina http://www.aventuri-in-nepal.com/aventureaza-te. ai sa gasesti acolo toate detaliile (inclusiv necesarul, daca e nevoie de vaccinuri sau pastile au ba, costul si ce presupune el).

   te astept in echipa mea de aventurieri 🙂

   cu drag,
   sega

One Trackback

 1. […] oarecare, cu ajutorul lui Sega poți trăi și tu aventurile lui în Nepal, la propriu. Detalii aici și […]

Comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii:

*
*